Antena Căutare

Fondatorul Facebook, desemnat “Omul anului 2010” de revista Time

Mark Zuckerberg, fondatorul retelei de socializare Facebook, a fost desemnat "Omul anului 2010" de revista Time, au anuntat azi directorii acestei publicatii americane, informeaza AFP.

Mark Zuckerberg, cel care a creat reteaua de socializare Facebook in camera sa din campusul Universitatii Harvard, este, in prezent, unul dintre cei mai tineri miliardari din lume. Recent, el a ales sa isi doneze o mare parte din avere unor fundatii de caritate.

Facebook a devenit de curand a treia cea mai mare companie de internet din SUA, ceea ce scoate in evidenta interesul in crestere al investitorilor pentru site-urile de socializare. Reteaua de socializare are peste 500 de milioane de utilizatori in intreaga lume.

Printre ceilalti finalisti ai premiului anual decernat pe baza voturilor cititorilor revistei Time, ce trebuie validat apoi de editorii publicatiei, s-au aflat Julian Assange - fondatorul site-ului WikiLeaks si cantareata americana Lady Gaga.

Julian Assange, in prezent arestat la Londra, a ocupat pozitia a treia in acest top, dupa asociatia americana conservatoare Tea Party.

In 2009, titlul de "Omul anului" acordat de revista Time a revenit presedintelui bancii centrale americane Ben Bernanke.

Anul acesta, Zuckerberg s-a situat pe primul loc in topul celor mai influente 100 de personalitati din lume, realizat de revista Vanity Fair, devansandu-l pe Steve Jobs, liderul Apple, care este pe locul al doilea, si pe Serghei Brin, Larry Page si Eric Schmidt, trioul de la Google, aflat pe locul al treilea.

Sursa: Jurnalul National

Ucraina: Iulia Timosenko, cercetata pentru abuz de putere, a fost consemnata la domiciliu... 50% din ambasadorii bulgari, inclusiv cel din Romania, au fost spioni in timpul regimului comunist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x