Antena Căutare

Fondatorul WikiLeaks: Am primit documente care sustin existenta vietii extraterestre

Arestarea fondatorului WikiLeaks este iminenta! Asta sustine politia britanica. Desi e vanat de toata lumea, hackerul australian a gasit timp sa vorbeasca despre OZN-uri. El a participat la o sesiune de intrebari online din partea publicului, gazduita pe site-ul ziarului The Guardian.

In opinia lui Julian Assange, cel care a oferit documentele secrete spre publicare pe Wikileaks este "un adevarat erou". El ar trebui decorat si nu judecat, deoarece gestul sau sustine libertatea de informare si expresie.

Julian Assange mai spune ca echipa WikiLeaks a primit numeroase documente ce sustineau existenta vietii extraterestre. Totusi, actele nu au fost publicate deoarece nu erau suficient de credibile. Corespondentele ambasadelor americane din strainatate, fac insa si cateva referiri la OZN-uri. Assange a promis ca notele respective vor aparea in presa, in curand.

In vreme ce seful WikiLeaks da interviuri online, politia britanica spune ca e pe cale sa-l aresteze. Autoritatile din Stockholm au emis un mandat de arestare pe numele lui Assange, pentru abuz sexual. Australianul e acuzat ca a violat doua femei, in timpul unei vacante petrecute in Suedia.

Se pare ca Julian Assange se teme sa nu fie extradat din nou. Din Suedia, catre Statele Unite sau o alta tara afectata de scandalul dezvaluirilor Wikileaks.

UE pastreaza datelor personale ale internautilor, in numele luptei anti-terorism... UPDATE! Spania: Cotroloriii de trafic aerian au renuntat la greva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x