Antena Căutare

Fortele aeriene israeliene au doborat o drona de fabricatie iraniana

Un avion fara pilot care a survolat spatiul aerian israelian si a fost doborat sambata de fortele aeriene in sudul tarii ar putea fi de fabricatie iraniana si lansat de Hezbollah.

"Un avion fara pilot a fost identificat in timp ce patrundea in spatiul aerian israelian in aceasta dimineata (sambata, n.red.). El a fost interceptat de fortele aeriene israeliene in jurul orei locale 10.00 (11.00 ora Romaniei)", a anuntat un purtator de cuvant al armatei israeliene, citat de Daily Mail.

"Soldatii efectueaza in prezent cercetari in sectorul in care a fost doborat avionul, in nordul desertului Negev, pentru a-l localiza si a-l identifica", a declarat Avital Leibovich, care a mai spus ca "acest avion fara pilot a fost reperat deasupra Marii Mediterane intr-un sector apropiat de teritoriul palestinian din Fasia Gaza, inainte de a intra in spatiul aerian israelian, iar aparatele fortelor aeriene l-au escortat imediat".

Ea a adaugat ca avionul fara pilot "a fost urmarit de la inceput si pana cand a fost luata decizia de a fi interceptat si doborat din motive operationale si de securitate deasupra Padurii Yatir, in nordul (desertului) Negev, un sector nelocuit".

Citeste continuarea articolului in Jurnalul!

Marea Britanie ameninta cu exercitarea dreptului de veto impotriva tentativelor "scandaloase" de marire a buge... Se intampla in SUA: Pe timp de criza, hotii au ajuns sa fure chiar si trotuarul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x