Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00iUmor

Fotbalist, acuzat de partenera de viață că a snopit-o în bătaie: ”Trăiesc un coșmar cu el!” Femeia ar fi fost lovită în față și târâtă prin casă

Un fotbalist celebru este în centrul unui scandal monstruos, după ce partenera lui de viața, care i-a dăruit și un copil, îl acuză că a lovit-o. 

Fotbalist, acuzat de partenera de viață că a snopit-o în bătaie

Jonatan Cristaldo, atacant la clubul argentinian Racing Club, a snopit-o în bătaie pe Morella De las Heras, femeia care i-a dăruit un copil de trei ani.

Atacantul a fost suspendat pentru cinci zile după ce cazul a fost făcut public. Partenera de viață a acestuia a povestit că a fost lovită în față și tânără până în bucătăria casei în care locuiau alătri de cei doi copii.

”Am avut câteva episoade de violență, ultimul fiind în urmă cu câteva zile, de dimineață, înainte ca el să plece”, a spus ea.

Judecătorii au instituit un ordin de protecție, care nu-i permite lui Cristaldo să se apropie la mai mult 300 de metri de partenera sa timp de 150 de zile. Totodată, polițiștii i-au înmânat acesteia și un ”buton de panică”, în cazul unei urgențe.

Femeia a povestit, de asemenea, a fost sunată de prieteni de-ai lui Cristaldo, care o acuză că l-au îndepărtat de echipa lui.

”Sunt surprinsă de repercursiunile pe care denunțul meu le-a avut. Trăiesc un coșmar cu el. Acum cred că este supărat și rușinat de ce s-a întâmplat”, a spus ea, potrivit Cadena 3.