Antena Căutare

Fostul politist din California, cautat pentru uciderea a trei oameni, s-a sinucis intr-o cabana incercuita de fortele de ordine

Un fost politist din California, suspectat de trei omucideri, s-a sinucis intr-o cabana incercuita de fortele de ordine. Mai devreme, barbatul ucisese inca un politist si ranise un altul, intr-un schimb de focuri. Confruntarea a fost transmisa in direct de televiziunile americane.

Christopher Dorner, fost locotenent de marina, astazi in varsta de 33 de ani, a fost dat afara din politia orasului Los Angeles in 2008. O ancheta interna l-a gasit vinovat de acuzatii false la adresa unei politiste cu grad mai inalt. Dorner s-a considerat nedreptatit iar saptamana trecuta a postat, pe Facebook, un text in care ameninta zeci de politisti cu o razbunare cumplita. Poate ca manifestul nu ar fi fost luat in seama, dar fiica unuia din acei ofiteri si logodnicul ei au fost impuscati mortal, iar Dorner a devenit principalul suspect. Pus sub urmarire, el a ucis inca un politist si a ranit un altul, intr-un schimb de focuri. Apoi a disparut fara urma iar autoritatile au recurs la o masura fara precedent.

“Un grup condus de biroul meu ofera o recompensa de un milion de dolari pentru informatii care pot duce la capturarea domnului Dorner. Nu vom tolera, din partea nimanui, subminarea securitatii, a linistii cartierelor si comunitatilor noastre”, spun autoritatile.

Recompensa de un milion este cea mai mare oferita vreodata in sudul Californiei intr-o asemenea ancheta. Fondurile au fost donate de sindicatele politistilor, de firme si persoane particulare.

Aseara, el s-a sinucis intr-o cabana incercuita de fortele de ordine.

Obama a sustinut primul discurs despre starea natiunii din cel de-al doilea mandat... Carnavalul din New Orleans a ajuns la final...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x