Antena Căutare

FOTO! Ancheta Utoya: Un tanar s-a catarat pe o stanca pentru a scapa de impuscaturi

Un tanar de pe Insula Utoya s-a agatat cu disperare de partea laterala a unei stanci pentru a scapa de un "pisolar nebun". Din fericire, Hoft a scapat cu viata, scrie Daily Mail.

Prietenul sau cel mai bun a cazut in timp ce se ascundeau impreuna, dar Marius nu a putut face nimic pentru a-l ajuta, iar acesta a murit sub privirile sale.

"Breivik era deaspra mea si impusca oameni. Am inceput sa plang, dar am decis sa ma abtin pana gasesc un loc sigur unde sa ma ascund. Vroiam sa supravietuiesc si ma gandeam la mama", a povestit Hoft.

Marius Hoft si prietenul lui, Andreas Dalby Grønnesby, au urcat pe un morman de cadavre, in incercarea disperata de gasi un loc unde sa se ascunda de norvegianul Breivik. In cele din urma, cei doi au fost nevoiti sa urce pe o stanca, asteptand ca, de undeva, cineva sa vina sa-i salveze. Lucru care s-a si intamplat, politistii norvegieni ajungand la fata locului inainte ca Breivik sa-i gaseasca.

Tanarul a avut insomnii si a fost incapabil sa mai munceasca sau sa studieze.

Supravietuitoare a masacrulului lui Breivik: Am simtit gustul glontului.

Ina Rangones a povestit juratilor perplecsi cum a reusit sa supravietuiasca atacului, dupa ce a fost impuscata in ambele brate, in fata si in sanul stang.

"Am simtit gustul glontului care m-a sagetat. Imi amintesc ce am simtit atunci, credeam ca voi muri", a povestit fata, care isi ascunde cicatricile sub machiaj, relateaza Sky News.

Breivik a ucis 69 de persoane pe Insula Utoya, luand ca tinta o tabara de vara a tinerilor laburisti. Mai inainte, el a detonat o bomba langa sediul Guvernului, la Oslo, omorand alte persoane. In zilele urmatoare vor fi audiate alte 46 de victime.


Foto: Facebook.com

IMAGINI SOCANTE! Un barbat si-a dat foc in fata tribunalului unde este judecat Breivik... Avionul lui Hollande, lovit de un fulger, in drum spre Berlin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x