Antena Căutare

FOTO! Fata presedintelui din Uzbekistan, sexy in timpul unei sedinte de yoga

Fiica presedintelui din Uzbekistan a starnit un val de controverse dupa ce a postat pe contul ei de Twitter cateva fotografii in care apare in diverse pozitii de yoga. Gulnara Karimova nu este vazuta cu ochi prea buni de catre cetatenii tarii pe care o conduce tatal sau si a crezut ca aceste poze ii vor imbunatati reputatia.

Gulnara Karimova are 40 de ani si se prezinta pe site-ul personal ca fiind poeta, designer, mezzo soprana si „o frumusete exotica din Uzbekistan”. Fiica presedintelui s-a pozat in timp ce facea yoga si a aratat lumii intregi cat este de flexibila.

Imaginile nu au fost primite prea bine de oamenii de rand care au considerat ca hainele in care este imbracata si pozitiile in care apare nu sunt tocmai decente.

Potrivit Daily Mail, pozele ar fi o incercare a Gulnarei de a-si imbunatati imaginea, ca o pregatire pentru preluarea mandatului de presedinte la tatal ei, in varsta de 74 de ani.

Foto: Twitter

O brazilianca a fost arestata pentru ca avea opt kilograme de cocaina in sutien... De ce au esuat negocierile pentru bugetul UE. David Cameron: "Nu taiem bugetul acasa ca sa cheltuim aici"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x