FOTO. O tânără din Italia a fost condamnată la închisoare după ce a denigrat românii pe Facebook: "Miros urât şi sunt necivilizaţi. O să îi extermin"

 
+3 click pentru
galerie


O italiancă a stârnit un val de controverse în mediul online cu o postare pe pagina sa de Facebook în care aduce jigniri poporului român

Postarea a fost publicată acum patru ani de Michela Bartolotta pe pagina personală de Facebook, unde a reușit să strângă în jur zeci de aprecieri. În vârstă de 19 ani la acea vreme, italienca a reușit prin postarea sa să indigneze comunitățile de străini din Padova și a atras și atenția Justiției, iar tânăra a fost acuzată de distribuirea unor idei de ură rasială şi etnică. 

"Eu și poporul român nu ne vom înțelege bine niciodată, printre cur*e fără rușine, îngrijitoare în depresie și alte elemente urât mirositoare, necivilizate și needucate. Până la urmă tot vă extermin", este mesajul care i-a adus tinerei o condamnare la închisoare, conform DIGI24. 

Postarea a fost ulterior ștersă și tânăra, (câștigătoare a mai multor concursuri de frumusețe ) a încercat să-și justifice reacția spunând că a fost un moment cauzat de stresul cotidian, însă a fost prea târziu. 

Sentința pentru postarea xenofobă a fost dată de Tribunalul din Padova după patru ani, pe baza unei legi din 1993. Și cei care au apreciat postarea riscă penalizări din partea autorităților.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE