Antena Căutare

FOTO! Un fotoliu la mana a doua cumparat de pe internet i-a cauzat o boala grava de piele

Comod, uneori cu bani mai putini si fara a iesi din casa, internetul ne ajuta sa ne achizitionam lucruri dintre cele mai diverse. Asa s-a gandit si un barbat din SUA, care si-a achizitionat un fotoliu de care s-a bucurat vreme de doi, fara a sti insa cat rau ii face.

William Harrington, un barbat de 56 de ani, a fost incantat de noul lui fotoliu rabatabil din piele, fara sa-i treaca prin minte faptul ca obiectul i-ar putea dauna sanatatii.

Potrivit Daily Mail, americanul a cumparat fotoliul de pe Ebay, iar lotul din care facea parte obiectul de mobilier avea sa fie extrem de toxic pentru piele.

Piesele de mobilier din acel lot au fost retrase de pe piata, dar cazul barbatului care si-a achizitionat fotoliul suferintei de pe eBay, a dovedit ca exista riscul ca aceste piese sa fie vandute la mana a doua.

La scurt timp dupa utilizare, barbatul s-a trezit cu de o afectiune ciudata a pielii si a stat in aceasta agonie timp de doi ani. Niciun medic nu a putut dezlusi de unde provine afectiunea. In cele din urma s-a dovedit a fi o substanta toxica care l-a macinat.

"De fiecare data cand m-am asezat in acel scaun corpul meu a fost otravit, iar eu habar n-aveam. Ultimii doi ani au fost absolut oribili. Nu pot spune prin ce am trecut din cauza acestui fotoliu. Din cauza bubelor si arsurilor care ma chinuiau zi si noapte am ajuns in depresie", a povestit William Harrington.

Din fericire niciun alt membru al familiei sale nu a fost afectat si nu a avut probleme de sanatate.

Foto: dailymail.co.uk

VIDEO! Obama a recunoscut ca ii e frica de sotia sa... O cafenea din Paris le ofera clientilor compania pisicilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x