Antena Căutare

FOTO! Vezi cum si-a pus cancerul amprenta asupra lui Steve Jobs!

Fragil si slab – asa arata Steve Jobs acum, fotografiat pentru prima data de cand si-a anuntat demisia, saptamana trecuta, din postul de CEO de la Apple.

Poza, facuta langa casa din California a mogulului, ne face sa credem ca Steve Jobs pierde lupta cu cancerul pancreatic, pe care o duce de mai bine de opt ani. Fondatorul companiei Apple, in varsta de 56 de ani, e numai piele si os, slabind enorm de la ultima sa aparitie in public, de acum doua luni.

Jobs, care a creat cea mai profitabila companie din lume in anul 1976, in garajul sau, a parut prea slabit pentru a se tine singur pe picioare.
Acesta a avut nevoie de ajutorul unui prieten pentru a se urca in masina care il astepta la poarta casei.

2011/08/29/362719-stanga-jobs-2001-dreapta-jobs-la-lansarea-ipad2.jpg

Steve Jobs nu a facut nicio referire la problemele sale de sanatate in scrisoarea de demisie. El a scris numai: "Am spus intotdeauna ca daca voi simti ca nu imi mai pot duce slujba la indeplinire la aceleasi standarde inalte, voi elibera postul de CEO Apple".

De cand a fost facut acest anunt, Jobs a primit acasa flori si cadouri, acolo unde s-a inchis de ochii lumii, impreuna cu sotia si cu cei patru copii.

Fondatorul Apple a suferit, in 2003, o operatie pentru a-i fi extirpata tumoarea, dupa ce a fost diagnosticat cu un tip de cancer pancreatic foarte rar intalnit. Acum doi ani, acestuia i s-a facut si un transplant de ficat, pentru a se preveni raspandirea bolii.

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

FOTO: Dailymail.co.uk

Yoshihiko Noda, noul premier al Japoniei... ONU avertizeaza: O tulpina mutant a virusului H5N1 se propaga "in Asia si dincolo de aceasta"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x