Antena Căutare

Foto VIRAL. S-au aşezat la locurile lor în avion şi au dat nas în nas cu nişte... STATUI! Imaginile cu "zeităţile" la clasa business fac înconjurul lumii

Te-ai gândit vreodată cum ai reacţiona dacă te-ai aşeza liniştit la locul tău din avion şi în stânga ta ai da de o… statuie? Niciodată! Ei, bine, pasagerii unei linii aeriene au păţit-o! Şi nu oriunde, ci la business class.

Te-ai gândit vreodată cum ai reacţiona dacă te-ai aşeza liniştit la locul tău din avion şi în stânga ta ai da de o… statuie? Niciodată! Ei, bine, pasagerii unei linii aeriene au păţit-o! Şi nu oriunde, ci la business class.

Imagini cu trei statui reprezentând zeităţi chinezeşti au devenit virale pe reţelele de socializare după ce pasagerii unui avion le-au văzut călătorind la clasa business, în timpul unui zbor din oraşul chinezesc Xiamen către capitala Malaysiei, Kuala Lumpur.

Prima zeitate îmbarcată a fost zeiţa chinezează a mării, cunoscută ca Mazu sau Matsu, iar celelalte două statuete sunt Qianliyan şi Shunfeng'er, păzitoare ale lui Mazu.

Cele trei zeităţi au fost trimise în Malaysia şi Singapore ca parte a unui turneu de schimburi culturale pentru a aduce un omagiu zeiţei mării şi a celebra un festival în numele său. Evenimentul a fost organizat de Templul Strămoşilor Meizhou Mazu din China, scrie BBC.co.uk.

Fotografiile înfăţişându-le dându-şi "checking in" la Aeroportul Internaţional Xiamen Gaoqi circulă acum pe reţelele de socializare din întreaga lume.

Desigur, prima întrebare este “CUM AU REUŞIT SĂ TREACĂ DE FILTRELE DE SECURITATE?”!

Se pare că statuetele au fost escortate de peste 100 de oameni care le-au adus pe aeroport, unde au zburat CONFORTABIL la clasa I. Şi mai interesant este preţul fiecărui bilet: peste 2.000 de yuani, adică aproape 250 de lire sterline. Aşa cum era de aşteptat, cei trei pasageri speciali au primit toată atenţia însoţitorilor de zbor care le-au aşezat în primul rând şi le-au asigurat cu centuri de siguranţă şi hamuri speciale.

Statuile au avut chiar şi paşapoarte speciale - un fel de derogare din partea liniei aviatice.

“Este vorba de un mare respect pe care îl avem pentru acestea. Au aproape doi metri, aşa că trebuiau să zboare la clasa business", a spus purtătorul de cuvânt.

Atenţionare de călătorie MAE! Sunteți la Roma sau Milano, aveți drum către Cizmă? Grevă naţională în transportul public ... Accident teribil, înainte de un concert Green Day! Un acrobat a căzut de la 30 de metri înălțime, direct pe sol, și a mu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x