Căutare Live

Fotografia cu Putin și Obama care a declanșat un „război” în Photoshop al internauților

În momentul de față, Vladimir Putin și Barack Obama sunt cei mai influenți lideri ai planetei. Cei doi s-au întâlnit în cadrul summit-ului G20 din China, iar un fotograf pe nume Alexei Druzhinin a reușit să imortalizeze cea mai rece privire pe care și-au aruncat-o unul altuia

În momentul de față, Vladimir Putin și Barack Obama sunt cei mai influenți lideri ai planetei. Cei doi s-au întâlnit în cadrul summit-ului G20 din China, iar un fotograf pe nume Alexei Druzhinin a reușit să imortalizeze cea mai rece privire pe care și-au aruncat-o unul altuia.

Potrivit Kremlinului, cei doi şefi de stat au discutat o oră şi jumătate despre tensiunile din estul Ucrainei şi despre situaţia din Siria, precum și despre securitatea cibernetică. Totul, în contextul în care miniştrii de Externe ai celor două ţări nu au reuşit să ajungă la un acord în privinţa războiului din Siria, potrivit Playtech.ro.

Președintele Obama le-a spus jurnaliștilor că i-a cerut lui Putin ca Moscova să depună mai mult efort pentru aplicarea acordurilor de pace de la Minsk, și că atât timp cât înțelegerea nu este aplicată, Statele Unite vor menține sancțiunile împotriva Rusiei. De asemenea, Obama a spus că întâlnirea cu Putin a fost „constructivă, dar nu concluzivă”. Acesta a mai mărturisit și că este curios dacă liderul rus, care vorbește despre cum caută o soluție negociată în Ucraina, va tolera în continuare un „conflict de joasă intensitate constant” la granița vestică a țării sale, scriu cei de la Europa Liberă.

Vezi aici cum o simplă fotografie a dat naștere unei confruntări online majore.

Umilința care a făcut înconjurul lumii! Ce i-a făcut o femeie unei tinere pe care o acuza că ar fi avut o relație cu soț... Anunţul care face înconjurul lumii! Sosia Angelinei Jolie a fost ucisă de Statul Islamic...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri