Antena Căutare

Au călcat pe cadavre, la propriu, ca să-și îndeplinească un vis! „Iată, sub picioarele noastre era un trup neînsuflețit”. Fotografia de pe Everest ce face înconjurul lumii – Foto

Un cineast canadian a publicat pe internet o fotografie ce face înconjurul lumii, reprezentând alpiniști care urcă pe Everest, trecând pe lângă un cadavru, în timp ce formau un șir către vârful montan.

Un cineast canadian a publicat pe internet o fotografie ce face înconjurul lumii, reprezentând alpiniști care urcă pe Everest, trecând pe lângă un cadavru, în timp ce formau un șir către vârful montan.

În fotografie se vede cum un șir lung de aventurieri pășesc peste o frânghie atașată de un cadavru înghețat ce atârna pe munte, la aproape 9.000 de metri peste nivelul mării.

Cineastul Elia Saikaly, din Ottawa, Canada, a publicat această imagine pe internet pentru a avertiza alpiniștii cu privire la pericolul aventurării pe Everest.

Identitatea persoanei al cărei trup neînsuflețit a rămas înghețat pe Everest nu este cunoscută.

„Iată-ne pe toți aici, urmărind un vis, în timp ce sub picioarele noastre se află un trup neînsuflețit. Asta a devenit Everestul?”, a scris el în descrierea imaginii.

„Nu pot să cred ce am văzut aici. Moarte, Carnagiu. Haos. Cozi. Cadavre pe rută și în corturi. Oameni care calcă pe cadavre”, a mai povestit cineastul, care a filmat, joi, patru femei arabe în timp ceurcau pe Everest.

În doar nouă zile din acest sezon, au murit 11 alpiniști, din cauza condițiile meteo neprielnice. Aventurierii au fost nevoiți să aștepte la cozi lungi, riscând să fie estenuați și să rămână fără oxigen.

Bombă! Pauzele de țigară, cafea și de masă vor fi scăzute din salariu!  Mai multe companii: „Pierdem  7.000.000 de euro ... Avertisment al autorităților: Evitați aceste zone în următoarele zile. Cod roșu de furtuni și precipitații!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x