Antena Căutare

Fotografierea sub fustele femeilor va deveni infracțiune în Marea Britanie! PEDEAPSĂ DURĂ pentru cei care vor mai face asta!

Fotografierea în secret sub fustele femeilor va deveni infracțiune în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord. Aceasta va putea fi pedepsită cu până la doi ani de închisoare.

Fotografierea în secret sub fustele femeilor va deveni infracțiune în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord. Aceasta va putea fi pedepsită cu până la doi ani de închisoare.

Ministrul britanic al Justiţiei, Lucy Frazer, a confirmat vineri că guvernul va susţine legea prezentată de un parlamentar democrat, Wera Hobhouse, care va scoate în afara legii această practică.

În unele cazuri, în Anglia şi Ţara Galilor, cei condamnaţi pentru fotografierea în secret sub hainele unei persoane vor fi trecuţi în registrul autorilor de infracţiuni sexuale, potrivit site-ului ziarului The Guardian, citat de News.ro.

Acest comportament este, momentan, judecat fie ca voaierism, fie ca indecenţă.

Recent, au fost înregistrate mai multe condamnări pe această speţă. Între cei acuzaţi se numără şi Andrew Macrae, care a fost vicepreşedinte al companiei Live Nation. A fost descoperit că el strânsese 50.000 de imagini. El a fost suprins de un poliţist pe când fotografia sub fusta unei femei în staţia Clapham Junction.

În Scoţia este deja ilegală realizarea de fotografii sub hainele unei persoane fără acceptul acesteia.

O lucrare a celui mai cunoscut și misterios artist stradal din lume a fost furată! Cu cât s-au îmbogățit hoții. FOTO... O tânără, condamnată la închisoare pe viață în Londra! Ce urma să facă ajutată de mama și sora ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x