Fotografii nemaivăzute cu Meghan Markle din copilărie, publicate! Cum arăta ducesa de Sussex în primii ani de viață – Galerie foto

 
+5 click pentru
galerie

Fotografii nemaivăzute cu Meghan Markle din copilăria ei au fost făcute publice de unchiul ei, Joseph Johnson. Imaginile fac parte dintr-un album vechi al familiei ducesei de Sussex.

Într-una dintre fotografii, Meghan Markle, soția prințului Harry, apare la vârsta de doi ani, desculță și purtând doar o pereche de pantaloni scurți, în timp ce privește curioasă un cadou de ziua ei.  

Într-o altă fotografie, Meghan Markle apare în brațele tatălui ei, Thomas. În imagine apar și frații ei vitregi – Tom Junior și Samantha, la vremea aceea doi adolescenți. Meghan Markle apare cu fața spre obiectiv, cu un lanț de mărgele pe cap.

Deși se crede că Meghan Markle a avut o copilărie marcată de conflictele dintre părinții ei, care au divorțat când ea avea vârsta de șase ani, și de gelozia Samanthei, sora ei mai mare, aceste fotografii dezvăluie o altă imagine.

În fotografii, familia lui Meghan Markle apare liniștită și fericită, adorând-o pe micuța ce avea să devină ducesa de Sussex.

„A fost întotdeauna un copil special și foarte fericit. Avea o atitudine minunată, era un copil pozitiv, vessel”, a spus unchiul lui Meghan Markle despre ducesa de Sussex.

Joseph Johnson este fratele vitreg al Doriei, mama lui Meghan Markle. El a povestit că atunci când era mică, Meghan Markle era apropiată de copiii lui - Jason, Shawn și Jarred. Relația lor ar fi rămas apropiată și în anii adolescenței lor. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI