Antena Căutare

Fotografii nemaivăzute cu Meghan Markle din copilărie, publicate! Cum arăta ducesa de Sussex în primii ani de viață – Galerie foto

Fotografii nemaivăzute cu Meghan Markle din copilăria ei au fost făcute publice de unchiul ei, Joseph Johnson. Imaginile fac parte dintr-un album vechi al familiei ducesei de Sussex.

Fotografii nemaivăzute cu Meghan Markle din copilăria ei au fost făcute publice de unchiul ei, Joseph Johnson. Imaginile fac parte dintr-un album vechi al familiei ducesei de Sussex.

Într-una dintre fotografii, Meghan Markle, soția prințului Harry, apare la vârsta de doi ani, desculță și purtând doar o pereche de pantaloni scurți, în timp ce privește curioasă un cadou de ziua ei.

Într-o altă fotografie, Meghan Markle apare în brațele tatălui ei, Thomas. În imagine apar și frații ei vitregi – Tom Junior și Samantha, la vremea aceea doi adolescenți. Meghan Markle apare cu fața spre obiectiv, cu un lanț de mărgele pe cap.

Deși se crede că Meghan Markle a avut o copilărie marcată de conflictele dintre părinții ei, care au divorțat când ea avea vârsta de șase ani, și de gelozia Samanthei, sora ei mai mare, aceste fotografii dezvăluie o altă imagine.

În fotografii, familia lui Meghan Markle apare liniștită și fericită, adorând-o pe micuța ce avea să devină ducesa de Sussex.

„A fost întotdeauna un copil special și foarte fericit. Avea o atitudine minunată, era un copil pozitiv, vessel”, a spus unchiul lui Meghan Markle despre ducesa de Sussex.

Joseph Johnson este fratele vitreg al Doriei, mama lui Meghan Markle. El a povestit că atunci când era mică, Meghan Markle era apropiată de copiii lui - Jason, Shawn și Jarred. Relația lor ar fi rămas apropiată și în anii adolescenței lor.

„E haos! Sunt niște criminali nenorociți”. 121 de morți și 600 de răniți în urma unui conflict izbucnit între două taber... Își hrănesc copilul din gunoaie, ca să economisească bani! „Mulți oameni strâmbă din nas la noi, dar ar trebui să facă ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x