Antena Căutare

Fragmente din cutiile negre ale avionului prabusit la Smolensk, descifrate de experti polonezi

Expertii polonezi au descifrat noi fragmente de conversatie inregistrate de cutiile negre ale avionului prabusit la Smolensk, la 10 aprilie, intr-un accident soldat cu moartea presedintelui polonez si a celorlalte 95 de persoane aflate la bord.

"Procurorul general Andrzej Seremet a discutat cu reprezentantii Institutului de Investigatii din Cracovia. Expertii (polonezi) care lucreaza la caz au reusit sa inteleaga unele cuvinte care nu au putut fi descifrate de echipa de experti rusi. Este fara indoiala un pas inainte. Potrivit informatiilor pe care le detine Seremet, raportul de monitorizare va fi finalizat la sfarsitul lunii septembrie sau la inceputul lunii octombrie cel tarziu", a declarat purtatorul de cuvant al procurorului general.

Inregistrarile cutiilor negre au fost examinate initial de experti din Rusia, unde ancheta privind cauzele accidentului aviatic de la Smolensk este inca in curs de desfasurare, relateaza Radio Polonia.

Avionul prezidential Tupolev TU-154 s-a prabusit la Smolensk la 10 aprilie, provocand moartea celor 96 de persoane aflate la bord, inclusiv a presedintelui polonez Lech Kaczynski.

Numarul doi al retelei teroriste Al-Qaida il ameninta pe Obama... A primit cetatenia Statelor Unite la varsta de 106 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x