Antena Căutare

Francois Hollande: Actuala criza economica este de o "gravitate exceptionala"

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a spus ca are datoria sa le spuna adevarul francezilor, explicand ca actuala criza economica este de o "gravitate exceptionala".

"Datoria mea este sa le spun adevarul francezilor. Trecem printr-o criza de o gravitate exceptionala, o criza lunga, care dureaza de patru ani si care nu a scutit niciuna dintre marile puteri economice, nici macar cele emergente. (...) Cresterea economica s-a diminuat peste tot, iar pretul materiilor prime, al cerealelor creste puternic, din ratiuni climatice si speculative", a spus Francois Hollande, potrivit Antena 3, care citeaza AFP.

In plus, Hollande este de parere ca ceea ce trebuie sa faca ei acum este sa priveasca spre viitor si, nicidecum sa judece trecutul.

"Nu voi reveni asupra responsabilitatilor de ieri sau de alaltaieri. Nu se pune problema judecarii trecutului, ci de pregatirea viitorului", a adaugat presedintele francez, o aluzie la politicile fostului presedinte de dreapta Nicolas Sarkozy.

sursa: Antena3.ro

foto: Intact Images / EPA

Scandalos! Regele Spaniei a fost surprins in timp ce-si palmuia soferul... Rusia: Cererea statelor occidentale ca Bashar al-Assad sa inceteze ostilitatile este naiva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x