Antena Căutare

Franța arde din nou! Incendiu puternic în Versailles. Pompierii se luptă să țină flăcările sub control, pentru a evita distrugerea unui alt simbol al țării - Video

Franța arde din nou! După cumplitul incendiu ce a distrus catedrala Notre Dame din Paris, flăcările au cuprins o clădire din orașul Versailles, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie citate de site-ul Actu.fr.

Franța arde din nou! După cumplitul incendiu ce a distrus catedrala Notre Dame din Paris, flăcările au cuprins o clădire din orașul Versailles, aflată la doar câteva sute de metri de Palatul Versailles​.

Incendiul a izbucnit pe strada Clagny, la sute de metri de Palatul Versailles. Focul a cuprins un garaj al unui imobil privat şi se extinde rapid.

Pompierii au intervenit cu 26 de autospeciale şi încearcă să aducă incendiul sub control. În zonă a fost instituit un perimetru de securitate.

Și-a ales o rochie de mireasă neobișnuită și a devenit ținta unor ironii cumplite pe internet! Foto... Avion prăbușit în Statele Unite. Pilotul, în vârstă de 65 de ani, și cinci pasageri au murit - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x