Antena Căutare

Franta: Doi militari au fost ucisi de un atacator pe scuter

Doi militari francezi au fost ucisi, iar un altul este in stare critica dupa un atac armat deocamdata inexplicabil, in sudul Frantei.

Soldatii au fost impuscati de un individ care a disparut fara urma. Anchetatorii sunt cu atat mai ingrijorati cu cat un alt militar a fost asasinat in acelasi mod cu cateva zile in urma.

Atacul s-a produs in plina strada, in orasul Montauban, la doi pasi de cazarma regimentului de parasutisti din care faceau parte victimele. Cei trei militari tocmai iesisera din serviciu, in uniforma, si se pregateau sa retraga bani de la un bancomat. Agresorul, venit pe un scuter, a tras asupra lor mai multe focuri de la mica distanta. Nimeni nu i-a vazut chipul, ascuns de o casca integrala. El a urcat din nou pe vehicul si a plecat, fara ca martorii uluiti sa-l poata opri.

Doi dintre militari au fost ucisi pe loc. Cel de-al treilea, despre care se anuntase initial ca a decedat si el, este internat in stare critica la spital iar viata sa ramane in pericol. Regimentul lor, specializat in dezamorsarea minelor, asalt si lupta urbana, a fost desfasurat in fosta Iugoslavie, Liban si, recent, in Afganistan, unde a pierdut patru soldati.

Politistii nu au, deocamdata, niciun indiciu asupra asasinului sau a mobilului sau. La 11 martie, un subofiter din alt regiment de parasutisti a fost impuscat mortal, tot de un motociclist, la Toulouse, nu departe de Montauban. Oficial, nu s-a stabilit vreo legatura intre cele doua crime, dar in ambele cazuri s-au folosit gloante de acelasi calibru.

Ambasadele statelor membre ale Consiliului de cooperare al Golfului vor fi inchise in Siria... VIDEO! Accident in lant in Rusia: 37 de vechicule implicate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x