Antena Căutare

Schimbare de proporții! Benzina va fi raționalizată. Când urmează să se producă această schimbare

Este criză de carburant în Franța, după ce opt rafinării au intrat în grevă. La peste o mie 500 de benzinării, dintr-un total de 12 mii, nu mai curge pic de carburant la pompe, încă din weekend. 

Este criză de carburant în Franța, după ce opt rafinării au intrat în grevă. La peste o mie 500 de benzinării, dintr-un total de 12 mii, nu mai curge pic de carburant la pompe, încă din weekend.

Cea mai gravă situație este în nord-vest, unde puține pompme mai au rezerve. De dimineață, oamenii au protestat în plină stradă, blocând o întreagă autostradă. Polițiștii au fost nevoiți să intervină cu tunuri de apă.

Oamenii sunt nemulțumiți de o nouă lege a muncii, care urmează să fie supusă la vot. Angajații tuturor rafinăriilor din țara au încetat actvitatea încă de vineri, intrând în grevă.

Se pare că situația creață ar fi fost rezultatul unor măsuri de precauție pe care șoferii și le-ar fi luat, odată cu aflarea veștii. Aceștia și-au făcut stocuri în weekend, speriați de ce va urma.

Primeşti GRATUIT de la stat 2.200 de euro! Locuitorii cărei ţări vor beneficia de această sumă... ISIS anunță un nou atac terorist! Următoarea țintă: evreii din lumea întreagă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x