Antena Căutare

Fumatul va fi interzis și pe terase! Schimbarea va afecta numeroși români! Unde va fi aplicată

Fumatul ar putea fi interzis și pe terasele barurilor și restaurantelor, într-o regiune a Spaniei, după ce o propunere legislativă a fost făcută în acest sens.

Fumatul ar putea fi interzis și pe terasele barurilor și restaurantelor, într-o regiune a Spaniei, după ce o propunere legislativă a fost făcută în acest sens.

Propunerea legislativă privitoare la interzicerea fumatului în aer liber, într-o regiune a Spaniei, vine să completeze legea din 2011, prin care în această țară a fost interzis fumatul în spațiile publice, cu excepția teraselor.

Autoritățile din Catalonia, a cărei capitală este Barcelona, mai vor să interzică fumatul în interiorul mașinilor personale, pe arenele sportive și în apropierea gărilor și a stațiilor pentru transportul în comun.

Dacă vor fi adoptate, propunerile legislative în privința interzicerii fumatului și pet erase și în alte locuri menționate ar putea intra în vigoare anul viitor.

Totodată, guvernul spaniol plănuiește să crească prețul tutunului, la nivel național.

Potrivit Eurostat, numărul fumătorilor din Spania a scăzut la aproximativ 22% - procent peste media din Uniunea Europeană (18%).

Noile demersuri în privința interdicțiilor pentru fumători ar avea ca scop aducerea Spaniei în linie cu alte țări europene.

China apără o misiune de patrulare comună cu Rusia care irită Seulul şi Tokyo, în urma inciddentului aerian de marţi... Boris Johnson, acest ”Trump britanic”, ţine prima pagină a presei iraniene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x