Fumatul va fi interzis și pe terase! Schimbarea va afecta numeroși români! Unde va fi aplicată

Fumatul ar putea fi interzis și pe terasele barurilor și restaurantelor, într-o regiune a Spaniei, după ce o propunere legislativă a fost făcută în acest sens.

Fumatul ar putea fi interzis și pe terasele barurilor și restaurantelor, într-o regiune a Spaniei, după ce o propunere legislativă a fost făcută în acest sens.

Propunerea legislativă privitoare la interzicerea fumatului în aer liber, într-o regiune a Spaniei, vine să completeze legea din 2011, prin care în această țară a fost interzis fumatul în spațiile publice, cu excepția teraselor.

Autoritățile din Catalonia, a cărei capitală este Barcelona, mai vor să interzică fumatul în interiorul mașinilor personale, pe arenele sportive și în apropierea gărilor și a stațiilor pentru transportul în comun.

Dacă vor fi adoptate, propunerile legislative în privința interzicerii fumatului și pet erase și în alte locuri menționate ar putea intra în vigoare anul viitor.

Totodată, guvernul spaniol plănuiește să crească prețul tutunului, la nivel național.

Potrivit Eurostat, numărul fumătorilor din Spania a scăzut la aproximativ 22% - procent peste media din Uniunea Europeană (18%).

Noile demersuri în privința interdicțiilor pentru fumători ar avea ca scop aducerea Spaniei în linie cu alte țări europene.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri