Căutare Live

Fumatul va fi interzis și pe terase! Schimbarea va afecta numeroși români! Unde va fi aplicată

Fumatul ar putea fi interzis și pe terasele barurilor și restaurantelor, într-o regiune a Spaniei, după ce o propunere legislativă a fost făcută în acest sens.

Fumatul ar putea fi interzis și pe terasele barurilor și restaurantelor, într-o regiune a Spaniei, după ce o propunere legislativă a fost făcută în acest sens.

Propunerea legislativă privitoare la interzicerea fumatului în aer liber, într-o regiune a Spaniei, vine să completeze legea din 2011, prin care în această țară a fost interzis fumatul în spațiile publice, cu excepția teraselor.

Autoritățile din Catalonia, a cărei capitală este Barcelona, mai vor să interzică fumatul în interiorul mașinilor personale, pe arenele sportive și în apropierea gărilor și a stațiilor pentru transportul în comun.

Dacă vor fi adoptate, propunerile legislative în privința interzicerii fumatului și pet erase și în alte locuri menționate ar putea intra în vigoare anul viitor.

Totodată, guvernul spaniol plănuiește să crească prețul tutunului, la nivel național.

Potrivit Eurostat, numărul fumătorilor din Spania a scăzut la aproximativ 22% - procent peste media din Uniunea Europeană (18%).

Noile demersuri în privința interdicțiilor pentru fumători ar avea ca scop aducerea Spaniei în linie cu alte țări europene.

Tânără ținută cu zgarda la gât și obligată să mănânce resturile menajere lăsate de patronul la care era angajată: „Era p... China apără o misiune de patrulare comună cu Rusia care irită Seulul şi Tokyo, în urma inciddentului aerian de marţi...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri