Căutare Live

GALERIE FOTO! Statele Unite ale Americii, in febra alegerilor. Cele mai frumoase imagini

Barack Obama sau Mitt Romney? Presedinte democrat sau republican? Continuitate sau schimbare? Acestea sunt intrebarile care macina, momentan, milioane de oameni din intreaga lume. Dincolo de simpatii politice, alegerile prezidentiale din Statele Unite starnesc un val urias de interes. Pe care, de multe ori, cuvintele nu il pot descrie.

Despre alegerile din SUA se pot spune multe, dar nu ca sunt lipsite de actiune. Chiar si in aceste zile, cand tensiunea nu mai este la cotele din 2008, oameni din toate colturile lumii se intreaba cine va fi omul care va conduce, timp de patru ani, soarta cele mai puternice economii. O economie de care, ne place sau nu, depindem si noi.

Insa pana acolo, la indici bursieri sau deficite bugetare, e drum lung. Care trebuie parcus pas cu pas, uneori cu emotie, alteori cu fermitate, dar niciodata cu indiferenta. Dupa cum se poate observa in GALERIA FOTO de mai sus.

foto: Hepta.ro

Atac sinucigas la o baza militara din Irak: 27 de morti si peste 40 de raniti... UPDATE! Alegeri SUA: Cozi imense la sectiile de vot de pe coasta de Est, iar in Florida a fost haos...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri