Antena Căutare

Gaza: Coloana oficiala a secretarului general ONU, atacata cu pietre si pantofi

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon a fost primit cu pietre si pantofi in Fasia Gaza. Manifestantii palestinieni au aruncat cu tot ce le-a picat in maini colonoana oficiala a acestuia.

Zeci de manifestanti au aruncat cu incaltaminte si pietre in coloana de masini a ONU la intrarea in Gaza, fiind nemultumiti ca Ban Ki-moon nu s-a intalnit cu familiile palestinienilor detinuti de Israel, in timpul vizitei sale.

De asemenea, manifestantii au agitat pancarte in limba engleza pe care se putea citi "Ban Ki-moon, aparator al Israelului, ajunge".

Coloana oficiala si-a putut continua drumul catre Khan Younes cu o mica intarziere, unde secretarul general al ONU va vizita o scoala si un proiect de locuinte finantat de Japonia.

Secretarul general al ONU isi incheie joi vizita de trei zile in Iordania, Israel si teritoriile palestiniene, in timpul careia a incurajat cele doua tabere aflate in conflict sa reia discutiile.

Foto: Intactimages / EPA

Mai multi manifestanti palestinieni au aruncat cu pietre si pantofi in coloana oficiala a secretarului general al ONU... Fiica Iuliei Timosenko, in Congresul SUA: Mama sa este "maltratata" in inchisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x