Antena Căutare

George W. Bush a devenit bunic!

A fost un weekend plin de emotii pentru George W. Bush. Fostul presedinte american a devenit bunic

Fiica sa Laura a adus pe lume o fetita, intr-un spital din New York. Desi s-a cam grabit sa vina pe lume, bebelusul este sanatos, iar familia a ales sa ii dea numele Margaret Laura, dupa numele ambelor bunici.

Este o luna importanta pentru familia fostului presedinte american. La finalul lui aprilie, in Dallas, va fi inaugurata biblioteca George W. Bush.


George Walker Bush (nascut pe 6 iulie 1946, in statul Connecticut) a devenit cel de-al patruzeci si treilea presedinte al Statelor Unite in urma alegerilor desfasurate la sfarsitul anului 2000. Pe 2 noiembrie 2004 a fost reales pentru a doua oara, invingandu-l pe democratul John Kerry, printr-un scor foarte strans.

Al doilea mandat al sau s-a terminat la data de 20 ianuarie 2009, odata cu depunerea juramantului de catre Barack Obama.

foto: Hepta.ro



Extremist musulman: “Sunt fericit sa vad ororile din Boston!”... Cutremur de 7,8 grade pe scara Richter in Iran. Cel putin 40 de oameni au murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x