Antena Căutare

Germania nu va închide graniţele din cauza răspândirii coronavirsului. Irak a confirmat primul caz de îmbolnăvire

Autorităţile germane au anunţat luni că nu vor închide graniţele din cauza răspândirii coronaviruslui şi nici nu va emite o avertizare de călătorie în Italia, însă a actualizat recomandarea cu privire la călătoriile în peninsulă.

Un purtător de cuvânt al Ministerului german de Interne a spus luni că Germania nu îşi va închide graniţele. Din partea Ministerului de Externe a venit un alt anunţ - nu va fi emisă o avertizare privind călătoria în Italia, dar a fost actualizată recomandarea privind aceasta.

Ministerul Sănătăţii a spus că pericolul prezentat de coronavirus pentru populaţia germană rămâne scăzut, însă a avertizat că estimarea ar putea fi modificată din scurt.

Austria a suspendat circulaţia trenurilor peste Alpi, spre Italia, duminică, pentru câteva ore. După ce doi călători suspectaţi că ar fi fost infectaţi au fost testaţi negativ, circulaţia a fost reluată.

În Italia au fost înregistrate cinci decese din cauza coronavirusului depistat la finalul anului trecut în Wuhan (China), iar 2019 persoane sunt infectate.

Luni, Irakul a confirmat primul caz de îmbolnăvire. Este vorba despre un student la Teologie din oraşul Najaf.

Sursa : news.ro

COVID-19: Comisia Europeană alocă 232 milioane de euro pentru eforturile globale de combatere a epidemiei... Atac aerian israelian asupra unor poziţii ale grupării Jihadul Islamic din Siria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x