Live acum
Prime Time 20:00Observator Sport

Gest înduioșător! Acest bărbat a salvat un câine de la înec, din apele reci ale râului. Reacția stăpânei e de neprețuit

Sara Melnicoff își plimba câinele, Carli, de-alungul râului Mill Creek, din Utha, cand acesta a alunecat și a căzut în apă, fiind tras de curenții puternici. Disperată, femeia a început să îl strige, alergând pe margine, scrie metro.co.uk.

Sara Melnicoff își plimba câinele, Carli, de-alungul râului Mill Creek, din Utha, cand acesta a alunecat și a căzut în apă, fiind tras de curenții puternici. Disperată, femeia a început să îl strige, alergând pe margine, scrie metro.co.uk.

Chiar în momentul în care se descalțase și se pregătea să sară în apa, pentru a-și salva prietenul de la înec, a apărut un bărbat care s-a oferit să facă asta în locul ei. Imediat, Bobby L' Heureux s-a dezbracat, a coborât pe stânci și a sărit după Carli.

Din fericire, acesta a reușit să o prindă pe cățelușă din vâltoarea apelor și a tras-o la mal. În momentul în care stăpâna a luat-o în brațe, Carli tremura ca o frunză și era lipsită de energie.

Femeia, copleșită de gestul lui Bobby și recunoscătoare, l-a strâns tare în brațe și l-a rugat să îi spună unde poate dona o sumă de bani, în numele lui. Acesta i-a spus femeii că are o o organizație non-profit.

Sara a povestit întreaga întâmplare pe Facebook și i-a încurajat pe oamenii să doneze, la rândul lor, spre organizație lui Bobby. Mesajul ei a fost distribuit de peste 4.000 de ori.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro