Căutare Live

Google le recomandă angajaţilor din America să lucreze de acasă

Recomandarea de a lucra de acasă făcută de Google angajaţilor săi aflaţi în zone afectate de coronavirus a fost extinsă la nivelul întregului continent Nord-american.

Google şi-a înştiinţat toţi angajaţii din America de Nord că pot lucra de acasă, dacă consideră necesar şi dacă natura job-ului le permite acest lucru.

Măsura este luată pentru a minimiza riscul răspândirii virusului COVID-19. Anterior, Google le făcuse aceeaşi recomandare angajaţilor din San Francisco Bay.

Până acum, măsurile anunţate de marile companii de tehnologie s-au limitat la regiuni specifice, unde au fost raportate cazuri de infectare.

Recomandarea Google este valabilă până cel puţin pe 10 aprilie.

Totodată, Google spune că a creat un fond pentru ca angajaţii temporari şi contractorii să-şi poată lua concediu medical, dacă prezintă simptome de coronavirus sau sunt nevoiţi să stea în carantină.

Google a mai anunţat că, pentru o bună precauţie, interzice temporar toate reclamele la măşti medicale.

Sursa : news.ro

Coronavirus - SUA, peste 1.000 de cazuri. Ministrul britanic al Sănătăţii, testat pozitiv. Numărul infectărilor în China... Organizaţia Mondială a Comerţului îşi suspendă toate şedinţele până pe 20 martie, în urma îmbolnăvirii cu noul coronavir...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri