Antena Căutare

Grecia, destinația favorită de vacanță a românilor, lotivă de furtuni puternice! Polițiștii și pompierii au intervenit de urgență

Grecia, țara preferată de români pentru concedii, a fost lovită de o furtună puternică în cursul nopții de joi spre vineri.

Grecia, țara preferată de români pentru concedii, a fost lovită de o furtună puternică în cursul nopții de joi spre vineri.

După o vară secetoasă, Grecia se confruntă acum ploi puternice și grindină, care afectează zone întinse din țară, potrivit presei locale.

Ba mai mult, situația este atât de gravă încât a fost nevoie și de intervenția polițiștilor și a pompierilor, care au fost chemați pentru a elibera persoane prinse în maşini scufundate şi pentru a se ocupa de copacii căzuţi, potrivit Agerpres.

Citește și: Avertizare MAE pentru Grecia: Risc ridicat în insula Rhodos

De asemenea, mai multe străzi din oraşul port Salonic au fost închise din cauza inundaţiilor.

Grindina care a căzut în centrul Greciei a provocat daune culturilor agricole, a informat postul de radio ERT.

Potrivit poliţiei, nicio persoană nu a fost rănită.

Citește și: Grecia, lovită de inundații puternice după furtuna care a ucis șapte persoane! Zeci de oameni au fost evacuați de urgență

Vremea furtunoasă urmează unei perioade de secetă de mai multe luni. Din luna mai, în Grecia nu s-au mai înregistrat aproape deloc precipitații.

Refugiații invadează din nou Europa! Românii se vor întâlni cu ei oriunde se vor duce... UNICEF - Peste 29 de milioane de copii s-au născut în zone de conflict în 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x