Antena Căutare

Lovitură cruntă pentru Grecia, după incendiile apocaliptice, în care au pierit 81 de persoane! A fost CUTREMUR! 

Grecia îşi caută morţii printre ruine şi cenuşă. 81 de oameni au pierit şi o sută sunt daţi dispăruţi, după cel mai puternic incendiu din ultimul deceniu.  Pe străzile încremenite, supravieţuitorii şi salvatorii aşteaptă semne de viaţă. Sunt

Grecia îşi caută morţii printre ruine şi cenuşă. 81 de oameni au pierit şi o sută sunt daţi dispăruţi, după cel mai puternic incendiu din ultimul deceniu. Pe străzile încremenite, supravieţuitorii şi salvatorii aşteaptă semne de viaţă. Sunt cele mai negre zile din viaţa lor. Echipa Observator a ajuns azi în zona calamitată. În acele oraşe distruse de incendii, Andreea Ţopan a stat de vorbă cu răniţii, cu voluntarii Crucii Roşii dar şi cu românii care au trăit clipele de panică. Grecia e în doliu şi primeşte sprijin internaţional ca să se ridice. România a trimis două aeronave în ajutor.

Ipoteză ŞOC în cazul incendiilor DEVASTATOARE din Grecia! Bilanţul MORŢII creşte în fiecare oră!

Satul de vacanţă Mati e o ruină. În mijlocul străzii pustii doi bărbaţi se strâng în braţe. În jurul lor, sunt zeci de maşini care arată ca după bombardament. Proprietarii le-au abandonat sub ameninţarea flăcărilor. În mijlocul lor, o mamă a pierit după ce s-a pierdut de soţul şi de copilul ei.

Ce rămâne după incendiul din Grecia. Mire, ”furat” de lângă mireasă, în plină luna de miere!

Din case au mai rămas în picioare doar ziduri negre. Peste tot sunt obiecte pe care oamenii le-au pierdut în fuga lor de moarte.

În Mati, trupuri carbonizate au fost adunate de pompieri, de la câţiva metri distanţă de mare. Oameni morţi au fost găsiţi în case, pe drumuri şi în maşini. Focul nu le-a dat timp să reacţioneze. Supravieţuitorii vorbesc despre cea mai neagră zi din viaţă.

În timp ce sudul Greciei arde, vestul ţării a fost lovit azi de cutremur. Un seism cu magnitudinea de 5,5 grade pe Richter s-a înregistrat în Marea Ionică, la 27 de kilometri vest de localitatea Methóni.


ULTIMĂ ORĂ: Ploile torențiale continuă să facă victime! Cel puțin 27 de morți, în urma unei alunecări de teren!... Mărturisirile terifiante ale unei românce care trăiește în Atena, Grecia: ”A venit vârtej de foc. Nu era vânt, era vânt ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x