Antena Căutare

Grecia, paralizata din nou de greva transportatorilor

Grecia este din nou paralizata de greva generala pe termen nelimitat a transportatorilor. Soferii de camioane au blocat o autostrada, iar lucratorii feroviari au ocupat o cladire a administratiei de la Atena.

Soferii de camioane din Grecia si-au continuat greva si au incercat sa blocheze alimentarea cu combustibil a benzinariilor. Oamenii au blocat o autostrada pentru a incerca sa isi impuna punctul de vedere. Totusi, datorita interventiei politistilor, carburantii au ajuns la consumatori.

Oamenii sunt nemultumiti ca guvernul a decis ca, in urmatorii trei ani, sa creasca treptat numarul licentelor pe care le acorda in acest sector, ceea ce pentru proprietarii de cisterne si camioane inseamna mai multa concureta si chiar faliment. Au protestat si cei din sectorul feroviar, nemultumiti de politica de austeritate a oficialilor eleni.

Protestele transportatorilor coincid cu vizita, la Atena, a reprezentantuilor Uniunii Europene si ai FMI. Cele doua institutii au imprumutat Grecia cu 110 miliarde de euro.

Copil roman terorizat in Italia... SPECIAL: 15 septembrie, ziua care a schimbat lumea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x