Antena Căutare

Greșeala care ar fi putut fi fatală pentru cei 12 copii captivi într-o peșteră din Thailanda! Ce au făcut salvatorii voluntari e halucinant! I-ar fi putut costa viața 

Coșmarul nu s-a terminat pentru cei 12 copii care au rămas captivi într-o peșteră din Thailanda, iar salvatorii voluntari care încercau să-i ajute au făcut o greșeală ce ar fi putut fi fatală pentru tineri. 

Coșmarul nu s-a terminat pentru cei 12 copii care au rămas captivi într-o peșteră din Thailanda, iar salvatorii voluntari care încercau să-i ajute au făcut o greșeală ce ar fi putut fi fatală pentru tineri.

Conform presei locale, voluntarii neînregistrați care au vrut să ajute copiii, au făcut, de fapt, mai mult rău. După ce au extras o cantitate impresionantă de apă, aceasta a ajuns înapoi în peștera întunecată în care se află micuții. De cealaltă parte, autoritățile extrag apa din sistemul de peșteri, însă ploile torențiale de peste noapte aduc înapoi apa în camerele inundate.

”Voluntarii cred că tehnica lor este eficientă, dar orice ce nu se află în plan trebuie discutat cu noi mai întâi”, a spus Tham Luang, comandantul operațiunii de salavare.

Totodată, salvatorii au decis, joi, în urma unui control medical, că este prea periculos, momentan, să încerce să scoată grupul din peșteră, deoarece starea fizică a copiilor nu este suficient de bună, scrie Mediafax.

Cei 12 copii şi antrenorul lor sunt blocaţi în peştera Tham Luang din nordul Thailandei de 12 zile. Doi dintre copii şi antrenorul suferă de extenuare şi malnutriţie.

Devastator! Ultimele cuvinte ale unei fetițe de 10 ani, care a murit după ce doctorii i-au dat un diagnostic greșit... TRAGEDIE în Thailanda, unde mai mulți copii sunt blocați într-o peșteră inundată! A murit în timpul misiunii de salvare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x