Căutare Live

Greta Thunberg a făcut cerere pentru înregistrarea mărcii numelui său şi a mişcării Fridays For Future

Activista pentru climă Greta Thunberg a anunţat miercuri, pe Instagram, că a făcut cerere pentru înregistrarea mărcii numelui său şi a mişcării pe care a fondat-o în 2018, Fridays For Future, care a devenit globală şi a făcut-o faimoasă la nivel internaţional, transmite Reuters.

Înregistrarea îi va permite să deschidă acţiuni legale împotriva persoanelor sau companiilor care încearcă să se folosească de numele ei sau de al mişcării şi care nu îi respectă valorile, a afirmat aceasta.

”Vă asigur, eu şi ceilalţi grevişti de la şcoală nu avem niciun interes în mărci. Dar din nefericire trebuie făcut”, a scris Thunberg pe reţeaua de socializare.

Thunberg a arătat că a făcut cerere şi pentru înregistrarea mărcii “Skolstrejk for klimatet”, care în suedeză înseamnă şcoala face grevă pentru climă, lozinca de pe pancarta pe care a afişat-o de când a început protestul său în faţa Parlamentului din Suedia, în 2018, pentru care a lipsit de la şcoală.

”Numele meu şi mişcarea #FridaysForFuture sunt folosite în mod constant în scopuri comerciale, fără niciun fel de consimţământ. Se întâmplă de exemplu în marketing, la vânzarea de produse şi la colectarea de bani în numele meu şi al mişcării mele”, a mai scris Thunberg pe contul ei de Instagram.

Thunberg, care a fost în centrul atenţiei la Forumul Economic Mondial de la Davos din această lună, şi colegii ei din mişcarea sa vor ca politicienii să îi asculte pe cercetătorii în domeniul climei şi să ia măsuri pentru reducere încălzirii globale.

Sursa : news.ro

Facebook plăteşte 550 milioane de dolari pentru încălcarea intimităţii... Donald Trump a semnat la Casa Albă noul acord comercial dintre SUA, Canada şi Mexic, în prezenţa a 400 de invitaţi...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri