Antena Căutare

Teroarea continuă! Gruparea Stat Islamic a ars de vii alţi trei ostatici

Militanţii grupării Stat Islamic au ars de vii cel puţin trei irakieni, pe care îi acuzau că au informat forţele de securitate despre mişcările jihadiştilor, relatează Radio Free Europe/Radio Liberty.

Militanţii grupării Stat Islamic au ars de vii cel puţin trei irakieni, pe care îi acuzau că au informat forţele de securitate despre mişcările jihadiştilor, relatează Radio Free Europe/Radio Liberty, citat de Mediafax.

Potrivit unor oficiali şi mai multor martori, militanţii SI au ars de vii trei irakieni în provincia Anbar, situată în vestul Irakului. Victimele, originare dintr-o zonă situată în apropierea oraşului Hit, la 200 de kilometri vest de Bagdad, erau suspectate că informează forţele de securitate irakiene despre mişcările militanţilor.

Organizaţia jihadistă i-a acuzat de asemenea pe cei trei irakieni că încurajau oamenii să se alăture forţelor tribale care luptă împotriva grupării Stat Islamic, informează aceeași sursă.

Pământul, teribil de neliniştit! Un cutremur puternic s-a produs în urmă cu puţin timp... ATAC armat în SUA: Un bărbat a împuşcat mortal patru persoane, între care doi copii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x