Antena Căutare

Guardiola, despre un nou contract cu Manchester City: Să vedem dacă îl merit

Antrenorul Pep Guardiola nu se grăbeşte să semneze un nou contract cu Manchester City, precizând că trebuie să vadă întâi dacă merită şi apoi să parafeze înţelegerea.

"Se vor face patru sezoane de când sunt aici. La finalul sezonului viitor vor fi cinci, deoarece vreau să fiu aici până atunci. Aşa că este un timp lung. Uitaţi-vă ce se întâmplă, cluburile îşi demit antrenorii săptămână de săptămână. Am răspuns de multe ori, mă simt extraordinar de bine aici. Pentru a semna un contract trebuie să văd cum merge şi dacă îl merit. Am crescut mult nivelul în ultimii ani şi aşteptările sunt mai mari, trebuie să vedem dacă ne putem descurca. Nu este numai decizia mea, nu am vorbit cu clubul. Acum, e un pic de pauză cu familia de Crăciun, apoi ne pregătim pentru meciul cu Wolverhampton şi apoi ne putem gândi la viitor", a declarat Guardiola, potrivit presei engleze.

Tehnicianul catalan de 48 de ani este din vara anului 2016 la City şi mai are are contract până în vara anului 2021. El a cucerit două campionate cu formaţia din Manchester, de două ori Cupa Ligii, tot de două ori Supercupa Angliei şi o dată Cupa Angliei.

Meciul Wolverhampton - Manchester City va avea loc, vineri, în etapa a XIX-a a Premier League.

Sursa : news.ro

Moş Crăciun a plecat din Laponia!... Elizabeth a II-a recunoaşte în alocuţiunea de Crăciun un 2019 ”plin de capcane”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x