Antena Căutare

Guvernatorul Floridei i-a indemnat pe bolnavii de meningita sa sune la o linie erotica pentru ajutor

Guvernatorul statului american Florida i-a sfatuit pe cei care au simptome de meningita sa sune la o linie erotica, relateaza Reuters. Politicianul a facut aceasta eroare dupa ce a incurcat o cifra din numarul liniei special deschise in contextul epidemiei de meningita fungica ce a izbucnit in Statele Unite.

Guvernatorul Floridei i-a indemnat pe bolnavii de meningita sa sune la o linie erotica pentru ajutor
| registerkbc67.com

Guvernatorul Rick Scott a gresit numarul de telefon in timpul unei intalniri cu membrii cabinetului sau. El a anuntat numarul unei linii erotice ca fiind cel la care trebuie sa sune americanii din Florida care suspecteaza ca au meningita fungica.

Anuntul a devenit public, iar eroarea a fost semnalata de un post de radio care a primit un apel din partea unui ascultator ce a sunat la acel numar de telefon. La celalalta capat al firului a auzit o femeie care l-a intampinat cu urmatoarea replica: „Buna, baieti, va multumesc pentru ca m-ati sunat de ziua mea”.

Purtatorul de cuvant al guvernatorului a declarat ca acesta a citit gresit numarul de telefon, schimband, fara sa vrea, una dintre cifre.

Financial Times: UE inaspreste conditiile de aderare ca urmare a nerespectarii statului de drept in Romania si Ungaria... Conflictul dintre Turcia si Siria se acutizeaza. Aviatia siriana are ordin sa intercepteze orice avion turcesc in spatiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x