Antena Căutare

Guvernul rus demisionează, anunţă Medvedev, evocând modificări ale Constituţiei şi în echilibrul puterii

Guvernul rus a demisionat, a anunţat premierul rus Dmitri Medvedev, care a anunţat totodată modificări importante ale Constituţiei şi în echilibrul puterilor în stat.

”Aceste schimbări, atunci când vor fi adoptate, iar acest lucru va avea loc fără discuţie, vor introduce schimbări importante nu doar într-un anumit număr de articole ale Constituţiei, ci şi în general în echilibrul puterilor, puterea executivă, legislativă, puterea judiciară”, a declarat premierul rus.

”În acest context, este evident că noi, în calitate de Guvern al Federaţiei ruse, trebuie să dăm preşedintelui ţării noastre posibilitatea de a lua toate deciziile necesare, iar în aceste condiţii eu cred că era corect, conform Articolului 117 al Constituţiei Federaţiei ruse, ca Guvermul Federaţiei ruse în componenţa sa actuală să-şi depună demisia”, a adăugat el.

Sursa : news.ro

Tabloul sărăciei din China: O studentă a murit după ce s-a hrănit cinci ani doar cu orez și ardei iuți... Rohani îndeamnă la o schimbare a modului de guvernare a Iranului în urma doborârii avionului ucrainean...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x