Căutare Live

Hackerii Anonymous au atacat CIA

Gruparea de hackeri Anonymous a lovit din nou, de aceasta data tinta fiind site-ul Agentiei Centrale Americane de Informatii (CIA). Dupa ce domeniul de Internet al Agentiei a fost blocat vineri pentru cateva ore, membrii Anonymous au revendiat atacul pe Twitter.

"CIA Tango down", a anuntat un membru al grupului Anonymous pe contul Twitter @YourAnonNews, utilizat frecvent de activistii gruparii. "Tango Down", in jargonul fortelor speciale americane, inseamna ca inamicul a fost doborat.

Purtatorul de cuvant al CIA s-a limitat sa spuna ca agentia investigheaza acest caz, fara sa confirme atacul cibernetic.

De asemenea, vineri, Anonymous a anuntat ca a blocat si site-ul camimex.org.mex, apartinand Camerei Minelor din Mexic.

Potrivit specialistilor, majoritatea actiunilor Anonymous sunt atacuri de tip "denial-of-service" (DoS), ce constau in blocarea site-urilor prin accesari simultane.

Cutremur de 5,9 grade in centrul Chile... Vreme extrema: Dunarea a inghetat complet in Bulgaria...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri