Căutare Live

Hackerii Anonymous au blocat site-ul Vaticanului

Site-ul de Internet al Vaticanului a fost blocat, miercuri dupa-amiaza, dupa un atac revendicat de miscarea de hackeri militanti Anonymous.

Gruparea afirma ca vor sa pedepseasca "Biserica apostolica romana corupta si toate produsele acesteia", relateaza AFP.


"Anonymous a decis astazi sa asedieze site-ul vostru ca raspuns la doctrina, liturghiile si conceptele absurde si anacronice pe care organizatia voastra cu scop lucrativ (Biserica apostolica romana) le difuzeaza in lumea intreaga", scrie site-ul italian al Anonymous.

"Acest atac NU ESTE impotriva religiei crestine sau a credinciosilor din lumea intreaga, ci impotriva Bisericii apostolice romane corupte si a tuturor produselor sale", adauga comunicatul.

"Ati ars textele unei imense valori istorice si literare, ati ucis in mod barbar detractorii si criticii cei mai virulenti de-a lungul secolelor (...), ati determinat persoane credule sa plateasca pentru a obtine acces in Rai vanzand indulgente (document ce contine textul rugaciunilor care trebuie spuse pentru a obtine iertarea pacatelor, in Biserica Catolica - n.red.)", acuza site-ul Anonymous.

Hackerii acuza, de asemenea, Biserica Catolica pentru ca a "redus la sclavie populatii intregi".

"In ultima vreme aveti un rol semnificativ in ajutorul oferit criminalilor de razboi nazisti pentru a le permite sa gaseasca refugiu in tarile straine si sa evite justitia internationala", continua comunicatul.

"Permiteti zilnic ca reprezentantii clerului sa se faca responsabili de hartuire fata de copii si ii acoperiti daca faptele sunt dezvaluite public", adauga Anonympus, exprimandu-si speranta ca Biseriva "va fi redusa la ceea ce este ... o relicva a vremurilor trecute".

Anonymous, un grup de hackeri care a revendicat in ultimul an zeci de atacuri impotriva site-urilor unor mai companii si site-uri guvernamentale, a mai incercat si anul trecut un atac impotriva site-ului Vaticanului dar fara succes.

WikiLeaks: Trupele NATO sub acoperire sunt in Siria... VIDEO! Italia: Trei romani au fost arestati dupa ce au jefuit un magazin de bijuterii din Padova...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri