Căutare Live

Hackerii de la Anonymous si LulzSec s-au unit si au atacat Apple

Un grup de hackeri, format din membrii grupului Anonymous si ce a ramas din grupul LulzSec, a postat, duminica, pe Internet, un document despre care sustine ca ar contine nume de utilizatori si parole de pe un server al companiei Apple, informeaza Wall Street Journal.

Acesta este cel mai recent atac informatic dintr-o serie care a compromis securitatea mai multor companii multinationale sau a unor agentii de stat americane.

Campania pornita de noul grup de hackeri se numeste "AntiSec" , iar prima actiune a fost reprezentata de postarea pe Twitter a unui document care contine un link catre un server Apple, impreuna cu 26 de nume de utilizatori si parole administrative.

Hackerii au afirmat, tot prin intermediul Twitter, ca au reusit sa treaca de securitatea Apple folosindu-se de un defect de software. "Nu va ingrijorati, avem treaba in alta parte" au spus hackerii.

Atacul cibernetic face parte dintr-un sir de atacuri care se desfasoara de mai multe luni, care au afectat corporatii ca Sony, AT&T, sau institutii de stat ca Senatul Statelor Unite sau CIA.

sursa: Antena3.ro

foto: thehackernews.com

Hackerii de la Anonymous si LulzSec au atacat Apple... Sarbatoare in SUA: Americanii aniverseaza Ziua Independentei...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri