Antena Căutare

"Hacktivity 2010", cea mai mare reuniune a hackerilor din Europa de Est

Evenimentul a inceput in aceasta dimineata, la Budapesta, in prezenta a peste o mie de participanti. "Conferinta Hacktivity este un eveniment traditional, cu ocazia caruia se intalnesc reprezentanti oficiali si neoficiali din sectorul securitatii informatice intr-un cadru informal si informativ in acelasi timp, dar adesea foarte tehnic", au precizat organizatorii conferintei din Ungaria, unde prima reuniune a hackerilor a avut loc in 2004.

Conferinta va fi deschisa de Bruce Scheier, unul din cei mai cunoscuti experti in securitatea informatica. Discursul sau va fi urmat de cele ale lui Alexander Kornbust de la Oracle si Robert Lipovski, de la laboratorul ESET, din Bratislava. De asemenea, va fi prezent si electronistul si inventator din San Francisco, Mitch Altman, cu intregul sau arsenal electronic.

Participantii vor avea, de asemenea, posibilitatea sa isi testeze talentele in jocul "Hack the Vendor", in care, intr-un cadru legal, vor putea incerca sa pirateze softuri de securitate, informeaza AFP.

In afara de numeroasele aspecte juridice, unul din subiectele abordate va viza securitatea accesului la web-ul fara fir. Reuniunea se incheie duminica.

Sursa: Jurnalul National

Ministrul german de Externe "s-a casatorit" cu partenerul sau... Dalai Lama si-a amanat vizita in Romania pentru ca nu recunoaste independenta Tibetului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x