Antena Căutare

Haiducii internetului au lovit din nou. Anonymous a facut publica o conferinta telefonica confidentiala intre FBI si Scotland Yard

"Haiducii internetului" care si-au luat numele Anonymous au lovit din nou. Ei au postat pe youtube inregistrarea unei conferinte telefonice confidentiale intre FBI si Scotland Yard. Expertii cred ca hackerii au avut acces la conferinta dupa "spargerea" casutei de e-mail a unuia din participanti.

Gruparea Anonymous a dorit sa demonstreze ca poate intercepta chiar si convorbirile intre cele mai importante servicii de politie din lume. Inregistrarea unei discutii intre FBI si Scotland Yard, care dureaza aproape 17 minute, mentioneaza numele unor "pirati informatici" recent arestati sau doar pusi sub urmarire in Marea Britanie. Numele celor inca liberi au fost bruiate de Anonymous.

Politistii britanici se refera, uneori, la "tintele" lor in termeni deloc respectuosi.

FBI invitase la teleconferinta si reprezentanti ai altor politii europene, dar se pare ca doar britanicii au participat. Politia federala americana subliniaza ca inregistrarea a fost "obtinuta ilegal" dar NU prin patrunderea sistemului sau informatic. In replica, Anonymous promite ca nu se va opri aici.

Tot ieri, Anonymous a atacat site-ul avocatilor care au aparat un soldat american judecat pentru uciderea a 24 de civili in Irak. Militarul a fost condamnat doar la degradare si 90 de zile de detentie. Gruparea s-a declarat indignata de aceasta pedeapsa redusa, dat fiind ca un alt soldat risca inchisoarea pe viata doar pentru divulgarea telegramelor secrete publicate de WIkileaks.

Moscova: Zeci de mii de oameni participa la manifestatii pro si contra presedintelui Vladimir Putin... Peste 300 de persoane au murit in estul Europei, din cauza temperaturilor extrem de scazute...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x