Căutare Live

Unul dintre cele mai lăudate medicamente în lupta cu noul coronavirus, scos din schema de tratament: „Nu este eficient!”

Medicamentul recomandat de foarte mulți specialiști, până și de Donald Trump, a fost eliminat din schema de tratament a noului coronavirus.

Unul dintre cele mai lăudate medicamente în lupta cu noul coronavirus, scos din schema de tratament: „Nu este eficient!”

Profimedia

Adio, hidroxiclorochină! Medicamentul, promovat intens de Doanld Trump, a fost retras de Agenţia Medicamentelor din Statele Unite (FDA) din schema de tratament al noului coronavirus.

„Nu mai este rezonabil să credem că administrarea orală de hidroxiclorochina şi clorochina este eficientă în tratamentul COVID-19.

Nu este rezonabil nici să credem că beneficiile cunoscute şi potenţiale ale acestor produse depăşesc riscul lor cunoscut şi potenţial”, a spus şeful consiliului ştiinţific pentru Agenţia Medicamentelor din Statele Unite (FDA), Denise Hinton.

Specialiștii au recunoscut! Situația reală a infectărilor, departe de cifrele oficiale: „Numărul de cazuri este și de 20 de ori mai mare decât cel depistat”

În urmă cu câteva săptămâni, președintele american Donald Trump a dezvăluit, în cadrul unei conferințe de presă, că a luat, timp de două săptămâni, hidroxiclorochină, pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus, fără efecte adverse.

„Preşdintele a finalizat acest tratament in siguranţă”, a declarat și dr. Sean Conley, unul dintre doctorii Casei Albe.

„Eram o regină a frumuseții. Acum, abia arăt a om”. Desfigurată de arsuri, a avut curajul să pozeze nud: „Vreau să arăt cum am renăscut, din flăcări”

Se pare că la mijloc, ar fi, de fapt, o luptă între grupul care îl susţine pe preşedintele Donald Trump şi Agenţia Medicamentelor din Statele Unite (FDA), având în vedere recomandările repetate ale lui Trump privind hidroxiclorochina, folosită inclusiv în protocolul folosit la spitalul Matei Balş din Bucureşti, scrie Mediafax.

Explozie de cazuri de coronavirus. Țara care prelungeşte cu trei luni ”starea de catastrofă”: ”E pentru a proteja viețil... Prima măsură după creșterea numărului de cazuri de Covid-19: Masca obligatorie pe stradă și în toate spațiile publice, î...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri