Antena Căutare

Hillary Clinton a iesit din spital

Hillary Clinton a parasit spitalul in care a fost internata, timp de trei zile, dupa ce i s-a descoperit un cheag de sange in zona creierului. Stirea externarii sale a fost, mai intai, dezmintita de Departamentul de Stat, dar, in cele din urma, confirmata. Hillary Clinton s-a imbolnavit luna trecuta, cand evolutia sanatatii sale a fost subiect de controverse si chiar ironii.

Hillary Clinton, care ocupa, inca, functia de secretar de stat, a parasit, ieri dupa amiaza, pavilionul in care fusese internata, impreuna cu sotul sau Bill si fiica lor Chelsea. Agentiile de presa s-au grabit sa anunte iesirea sa din spital dar, de fapt, ea fusese doar transferata intr-o alta cladire a sptalului.

Abia seara, secretarul de stat a ajuns, intr-adevar, acasa, iar fiica sa a confirmat externarea pe Twitter. Fosta prima doamna nu mai fusese vazuta in public de la 7 decembrie. Departamentul de Stat a anuntat, mai intai, ca are gripa, apoi, ca a lesinat si a suferit o contuzie.

Politicienii si comentatorii republicani au acuzat-o ca invoca o "boala diplomatica" pentru a evita o audiere publica pe tema atacului de la consulatul american din Benghazi. Se astepta ca Hillary Clinton sa fie puternic criticata la audiere.

Criticile si ironiile au incetat dupa ce s-a aflat de cheagul de sange, care putea avea urmari foarte grave. Unii republicani chiar i-au adus elogii secretarului de stat.

Un purtator de cuvant a precizat ca tratamentul face progrese, iar Hillary Clinton "este nerabdatoare sa revina la birou". Ea va ramane in functie doar pana la inaugurarea noului mandat al lui Barack Obama. Deocamdata, nu se stie daca va mai fi audiata in dosarul Benghazi.

Caini salvati ca prin minune. Au avut noroc si s-au intors acasa... Comisia Europeana le-a pus gand rau fumatorilor. Ce mesaje vor aparea pe pachetele de tigari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x