Antena Căutare

Hosni Mubarak ar putea fi spanzurat!

Hosni Mubarak ar putea fi condamnat la moarte prin spanzurare, in cazul in care va fi gasit vinovat in cazul reprimarii violente a manifestatiilor, informeaza AFP. Miercuri, Mubarak impreuna cu cei doi fii ai sai, Gamal si Alaa, au fost plasati in detentie pentru 15 zile.



Magistratul a anuntat ca marturia fostului ministru de Interne al lui Hosni Mubarak, Habib al-Adli, care este, la randul sau, anchetat pentru ca a ordonat sa se traga asupra protestatarilor, l-ar putea transforma pe fostul lider egisptean in complice.

"Daca acest lucru va fi dovedit, Mubarak va primi aceeasi pedeapsa ca persoana care a condus reprimarea si ar putea fi vorba despre o executie, daca se dovedeste ca manifestanti pasnici au fost ucisi cu premeditare", a spus presedintele Curtii de Apel din Cairo care a adaugat ca, in cazul in care nu a existat o premeditare, Mubarak va fi condamnat la inchisoare pe viata.

sursa: Antena3.ro

foto: examiner.com

Hillary Clinton: Rusia trebuie sa vorbeasca vecinilor sai despre echipamentele si fortele sale... VIDEO! Un roman l-a atacat cu oua pe presedintele Germaniei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x