Antena Căutare

Hosni Mubarak este in coma profunda

Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak, in varsta de 84 de ani, se afla in coma profunda in spitalul unui penitenciar din Cairo, potrivit Ministerului egiptean de Interne.

"Hosni Mubarak este in coma profunda. Fiii lui, Gamal si Alaa, au cerut sa poata sta cu tatal lor si cererea a fost acceptata (...) Starea sa de sanatate s-a deteriorat dupa condamnarea la inchisoare pe viata", a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului egiptean de Interne.

Conform AFP, Hosni Mubarak a fost resuscitat de doua ori in cursul zilei de luni, dupa doua stopuri cardiace. "Inima lui Mubarak s-a oprit de doua ori. Medicii au fost nevoiti sa il resusciteze. Uneori este inconstient, alteori este constient; refuza sa manance", a declarat o sursa de la penitenciarul unde fostul presedinte este detinut.

Mubarak a fost condamnat, pe 2 iunie, la inchisoare pe viata pentru reprimarea sangeroasa a revoltei din Egipt, in care peste 800 de oameni si-au pierdut viata.

Foto: Intactimages / EPA

Memorialul Holocaustului din Ierusalim, vandalizat cu graffiti... Kievul acuza Bucurestiul de "romanizarea" sudului Ucrainei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x