Antena Căutare

Hugo Chavez a dat o casa follower-ului cu numarul 3.000.000 de pe Twitter

Presedintele venezuelean a "donat" o casa fanului sau cu numarul trei milioane pe celebra platforma de microblogging. Seful statului se afla in plina campanie electorala, dar in acelasi timp, duce si o lupta apriga cu cancerul!

"Felicitari, draga mea Natalia. Ai devenit follower-ul meu numarul 3.000.000. Bravo! Tocmai ai primit o casa!"

Cu acest mesaj si-a intimpinat fanul special presedintele Hugo Chavez, un venezuelean extrem de conectat la tehnologia anului 2012. De pe adresa @chavezcandanga, "El Presi" dialogheaza cu ministrii sai, isi ataca adversarii, anunta deciziile importante pentru tara, dar se si distreaza...

Miercuri seara, Chavez, aflat in plina campanie electorala pentru prezidentialele din octombrie, a decis ca e cazul sa faca un fel de loterie si sa acorde o casa cu toate dotarile "urmaritorului" cu numarul 3.000.000.

Presedintele sud-american, care se lupta cu cancerul, s-a intors acum 18 zile din Cuba, unde-si urmeaza sedintele de radioterapie. Si a avut puterea sa faca si glume:

"Opozitia va veni la guvernare in Venezuela atunci cand Tarzan va aparea alaturi de maimuta sa in piata principala din Caracas", a spus liderul venezuelean.

Intre timp, mai multi jurnalisti, printre care si faimosul Dan Rather, au anuntat ca zilele lui Chavez sunt numarate, la propriu, cancerul intrand in faza terminala.

VIDEO! Regina Elisabeta a II-a, dincolo de eticheta... Romanca Daniela Rus a fost numita director in cadrul unei universitati de prestigiu din SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x