Antena Căutare

Hugo Chavez, catre contracandidatul sau la alegerile prezidentiale: "Ai coada si urechi si gafai ca un porc"

Presedintele venezuelean Hugo Chavez nu se dezmite. Liderul de la Caracas a avut o reactie foarte dura la adversarul pentru alegerile prezidentiale, numindu-l "un porc josnic", transmite AFP.

Hugo Chavez a afirmat in timpul unui discurs prezentat in media nationala ca Henrique Capriles are "o coada si urechi de porc si gafaie ca un porc".


Henrique Capriles, in varsta de 39 de ani, a inregistrat o victorie zdrobitoare in cadrul alegerilor primare organizate printre votantii opozitiei. In urma rezultatelor de duminica, contracandidatul lui Chavez a obtinut peste 1.8 milioane de voturi din totalul de trei milioane, desi toata lumea se astepta la o participare redusa la vot.

Aproape imediat, candidatul opozitiei a fost atacat de presa oficiala din Venezuela, care a insinuat ca este homosexual si agent sionist.

Hugo Chavez, care se afla la putere din 1999, l-a acuzat la inceputul saptamanii pe Henrique Capriles ca este "candidatul burgheziei, al capitalismului, al imperialismului".

Alegerile prezidentiale din Venezuela vor avea loc la 7 octombrie 2012.

VIDEO! Scotia: O femeie si copilul ei au cazut in apa, in timp ce se plimbau pe un dig... SUA: Traficul de cocaina din America de Sud spre Europa va lua amploare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x