Antena Căutare

Hugo Chavez si-a desemnat posibilul succesor. Un fost sofer de autobuz

Presedintele Venezuelei, Hugo Chavez, a plecat in aceasta dimineata in Cuba, pentru a fi operat din nou de cancer, numind de aceasta data si un succesor, anume Nicolas Maduro, actualul vicepresedinte.

Intr-un discurs televizat sambata, Chavez a spus ca noile teste au aratat ca exista inca celule canceroase in corpul sau, avand nevoie de o noua operatie. "Cu ajutorul lui Dumnezeu, ca si in trecut, vom iesi victoriosi din asta. Dar exista riscuri, nu le putem nega”, a spus Chavez.

Presedintele Venezuelei a adaugat ca, in cazul in care sanatatea nu-i va mai permite sa fie presedinte, in alegerile anticipate il va sustine pe Nicolas Maduro, un fost sofer de autobuz. Acesta este unul dintre cei mai apropiati politicieni ai lui Chavez. "Este un revolutionar complet, un om cu mare experienta, in ciuda tineretii sale, cu o mare abnegatie si capacitate de munca”, a spus conducatorul statului sud-american.

Citeste continuarea articolului in Jurnalul!

Nu va dati demisia de la locul de munca. Va alegeti cu dosar penal!... Primul interviu cu DJ-ii australieni: "Ne pare foarte rau". Ce spun despre moartea asistentei din Marea Britan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x