Antena Căutare

I-a venit sorocul! Ducesa de Cambridge aduce pe lume primul sau copil!

Ducesa de Cambrige a ajuns, astazi, la spitalul londonez St Mary’s, insotita de printul William. Ultimele informatii spun ca a intrat, deja, in travaliu

Kate va aduce pe lume primul copil, asistata de cei mai buni medici din Regat. Echipa va fi condusa de dr. Marcus Setchell, fostul ginecolog al Reginei, secondat de dr. Alan Farthing, actualul medic al Casei Regale. Marcus Setchell, in varsta de 70 ani, si-a amanat pensionarea tocmai pentru a putea asista la nasterea mostenitorului britanic.

Nasterea asteptata de toata lumea i-a pus pe drumuri pe jurnalisti, care s-au instalat in fata aripii Lindo a spitalului inca de acum doua saptamani, stiind ca mostenitorul se va naste aici, la fel ca tatal sau, William, printul Hary si alti membri ai familiei regale.

Fericitul eveniment a incins spiritele si in randul pariorilor, care au pariat sume importante pe sexul copilului si pe un posibil nume. Favoritul lor este Alexandra, daca va fi fata, si George sau James, daca printesa va naste un baiat.

Familia regala nu a facut public sexul copilului. Kate a declarat totusi ca ea isi doreste un baiat, in timp ce William ar vrea o fetita.

Bulgaria: Atentat cu bomba in una dintre statiunile preferate de romani... PREMIERA! Insula din Grecia, scoasa la vanzare prin LICITATIE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x