Antena Căutare

Cursa NEBUNA: Unei femei i s-a blocat pedala de acceleratie la 180 km/h!

Cursa de cosmar pe o autostrada din Statele Unite. O femeie a trecut prin clipe cumplite dupa ce pedala de acceleratie i s-a blocat la 180 de kilometri pe ora. Si-a dat seama imediat ca nu poate nici sa incetineasca, nici sa opreasca. Salvarea ei a fost un dispecer al serviciilor de urgenta.

La volanul masinii care goneste pe autostrada este o femeie ingrozita. SUV-ul ei este de neoprit. La propriu. Pedala de acceleratie i s-a blocat la 180 de kilometri pe ora. Disperata, femeia a sunat la serviciul american de urgente - 911. O operatoare incearca sa o calmeze. Si, cumva, sa o ajute sa opreasca masina.

Mai multe unitati de politiei vin in spatele femeii. O urmaresc timp de 45 de minute, iar o camera montata pe una dintre masinile agentilor inregistreaza cursa de cosmar. Femeia a fost la un pas sa provoace o tragedie, nu o data, nu de doua ori, ci de trei ori.

In cele din urma, operatorul i-a sugerat sa ridice cumva pedala de acceleratie si, in acelasi timp, sa apese frana. Metoda a functionat si masina s-a oprit. Dupa ce si-a revenit din soc, femeia a mers direct la dispeceratul serviciul de urgenta. Si i-a multumit, cu lacrimi in ochi, operatorului care i-a salvat viata.

Spirit de turma: Doi romani din Italia au furat 300 de oi... Vezi cum arata Marte, in prima imagine color de rezolutie inalta, trimisa de roverul Curiosity!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x